این کاربر هنوزاطلاعات پروفایل خود را بروز نکرده است.
دیوید چانگ سرآشپز , مدیر رستوران , نویسنده و مجری تلویزیونی اهل آمریکا است . پدر و مادر دیوید در سال 1960 از کشور کره به آمریکا مهاجرت کرده بودند . او مشاغل مختلفی را از نوجوانی تجربه کرد . از تدریس زبان تا مشاغل مالی . دیوید در سال 2000 برای آموزش آشپزی در انستیتوی آشپزی فرانسوی (FCI) ثبت نام کرد . پس از آموزش به توکیو رفت و در یک رستوران شروع به کار کرد . او دوباره به امریکا برگشت و در کافه ای مشغول به کار شد . دیوید نهایتا در سال 2004 رستوران خود را به نام Momofuku افتتاح کرد . پس از تمجید روزنامه نیویورک تایمز از غذاهای دیوید این رستوران مشهور شد و چند شعبه دیگر آن در شهر و کشور های مختلفی آغاز به کار کرد . دیوید در سال 2010 وارد برنامه های تلویزیونی شد و یک چهره محبوب آشپزی شد . او برای مجلات غذایی هم مقاله می نویسد . دیوید چانگ همچنین عضو ویژه سازمان خیریه رفع گرسنگی است .