اگر به غذاهای ساده با عطر و طعم پیچیده و آرام اما پر جنب و جوش علاقه مند هستید ، برنامه آشپزی در خانه با نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون سرآشپز ، روزنامهنگار، مجری و نویسنده اهل انگلستان است . او در این برنامه آشپزی در خانه خود برای خانواده و دوستانش آشپزی می کند و شما را با صمیمی ترین دستورهای آشپزی آشنا می کند !
… یک میز چیزی بیش از تکه ای از مبلمان خانه هست همونطور که غذا چیزی بیش از سوخت بدنه ! خیلی سال پیش وقتی در اولین خونم مستقر شدم پیش از هرکاری براش یه میز خریدم و اون هم میزی نه فقط برای غذا خوردن بلکه برای زندگی کردن دورش ! پشت میز غذا وقتی خستگی روز طولانی رو در میکنم و ضیافت های دوستانه آخر هفته ها یا خاطره ساختن با اعضا خانواده ! غذایی که من میخورم همیشه رنگارنگ و متنوع ولی ساده و آرامش بخشه ! از دسرهای قدیمی محبوب تا کشفیات غذاهای تازه ! دلپذیری و آرامش طعم های آشنا در کنار شور و هیجان طعم های جدید ! طعم و بوی خوش آمد گو و ضروری برای یک خونه ! چه پای اجاق در حال غذا درست کردن باشم چه پشت میز در حال غذا خوردن , من لذت و طعم و راحتی میخوام و زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست و دیگه آشپزی نباید سخت باشه !
امروز با آموزش نیمرو ترکی با فلفل پول بیبر همراه شما هستم . تازگیا داشتم کابینت و قفسه هام رو یه کمی مرتب میکردم و دیدم مجموعه چیلی هام اونقدر بزرگ شدن که دیگه وقتشه یه طبقه رو بهشون اختصاص بدم ! طبقه تند و تیز ها ! از سس و رب و خورده های فلفل گرفته تا چیزای دیگه از همه جای دنیا ! میریم سراغ فلفل ترکیه . چیزی که الان میخوایم بهش میگن فلفل حلب یا فلفل پول بیبر (Aleppo pepper) و من عاشق طعم لیمویی و خاصش هستم و الان هم برای تخم مرغ هام احتیاجش دارم ! شما میتونید همون تخم مرغ و بیکن همیشگی رو استفاده بکنید ولی من از لقمه اول عاشق این تخم مرغ های ترکی شدم ! این یک کشف جدید و هیجان انگیزه ! واقعا بهترین صبحانه دنیاست !