اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز امریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !
… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان .با من باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی های محبوب رو بفهمید ! امروز با آموزش نان موزی کنجدی همراه شما هستم. من اینجا جلو کافی شاپ محبوبم هستم . وقتی تو منو رو نگاه میکنیم چیزایی مثل کلوچه چسبناک و کیک میبینید . اما یه چیز فوق العاده هم دارن ! گزینه مورد علاقم تو منو نان موزی کنجدی هست . مثل یه نون موزی عالیه اما پر آجیل تر و رنگ فوق العاده ای داره و کاملا متفاوته . پس میریم داخل و با جراردو ملاقات میکنیم تا بهمون یاد بده چطور نان موزی درست کنیم و بعد میخوریمش که بهترین قسمتشه 🙂