اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز امریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !
… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان .با من باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی و غذاهای محبوب رو بفهمید ! امروز آموزش سالاد داریم . وقتی بهار میشه یه چیزی که وقتی بازار میریم و متوجه میشیم اینه که چقدر همه چیز سبزه ! ریحون و لوبیا سبز و جوانه سبز و لیموترش همشون الان دراومدن ! ما میخوایم یه سالاد بهاری درست کنیم که همه اینا توش هستن !خوب بیاین شروع کنیم !