سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز امریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !

… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان .با من باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی و غذاهای محبوب رو بفهمید ! امروز با آموزش بهترین املت فرانسوی همراه شما هستم . وقتی برای پختن بهترین املت فرانسوی نصیحت میخواستم ، از سرآشپز لودو در لس آنجلس نظر خواستم . داخل این املت خوشمزه کاملا آبکیه و بیرونش اصلا قهوه ای نیست ! پس بیاین درست کنیم …


4/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *