سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون یک روزنامه‌نگار، مجری تلویزیون و نویسنده (راهنمای آشپزی) اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی رو به ما آموزش بدهد .

… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !

امروز نایجلا با آموزش کوفته ریزه سوسیسی همراه شماست . این غذا یکی از اختراعات تازه نایجلا هست ! ایتالیایی ها معمولا کوفته ریزه را با گوشت گوساله درست میکنن ولی نایجلا کار را راحت تر کرده و از سوسیس ایتالیایی استفاده میکنه ! شما میتونید این کوفته ها را با هرچی که دوست دارید بخورید اما کوفته ریزه با اسپاگتی یه چیز دیگس !


5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *