سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون سرآشپز ، روزنامه‌نگار، مجری و نویسنده اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی را به ما آموزش دهد . در این قسمت با فیلم طرز تهیه پاستا فسیلی (فوسیلی) کاکائویی (شکلاتی) همراه شما هستیم .

… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !

… با اینکه غذا برام شادی آور و الهام بخشه اما چیزی که به وجودم گرمای خاصی می بخشه وقتیه که میام با قفسه پاستاهام صرف می کنم ! ایتالیایی ها میگن که برای هر سس پاستایی یه شکل خاصی از پاستا وجود داره و البته درست هم میگن . اما من خیلی حسی خرید می کنم و البته شکل هایی از پاستا رو می گیرم که می ترسم هیچ وقت باهاشون غذایی درست نکنم ! اما باید اینجا داشته باشم. من الان دنبال یه پاستای تیره و زیبا هستم .فکر نکنید وارد سرزمین مقدس پاستاهای سبوس دار شدم . این فوسیلی ها  به این دلیل تیره هستن که با کاکائو درست میشن . میدونین یه روزهایی هست که وقتی از سرکار می آین نمیتونین تصمیم بگیرین که شام شکلات میخواین یا پاستا ! چرا این دوتا را ترکیب نکنیم ؟! این دسر پاستا هم درست کردنش راحته و هم خوردنش !

5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *