اگر میخواهید وارد دنیای خوشمزه غذاهای ایتالیایی شوید ، برنامه آشپزی با نیک را از دست ندهید ! نیک استلینو نویسنده ، طراح لباس های خاص خودش و سرآشپز اهل ایتالیا است ! دستور پخت های او طرفداران زیادی در کشورهای مختلف دارند . او هنگام خرید بعد از توضیح کاملی در مورد مواد اولیه ، شما را با آشپزی ایتالیایی آشنا میکند !
در این قسمت نیک بعد از راهنمایی در مورد خرید و تفاوت انواع فلفل با آموزش میگو گریل شده ایتالیایی با سس ماریناد و پپروناتا همراه شماست . ایتالیایی ها به فلفل تاس کبابی میگن پپروناتا . راه های مختلفی برای درست کردن پپروناتا وجود داره از شمال تا جنوب ایتالیا کلا نتیجه همیشه یکسانه ولی خوشمزس ! برای این غذا باید از روغن زیتون فراوان استفاده کنید که اون هم یک دلیل داره چون روغن زیتون تبدیل به سس میشه و با همه مزه ها آغشته میشه ! سس ماریناد هم یادتون میدیم ولی بدونید طرز تهیه این سس یک رازه ! میگو گریل شده با سس ماریناد و پپروناتا واقعا باشکوهه ! حتما ازش لذت می برید !