سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به سبک آشپزی و زندگی بهترین و خلاق ترین سرآشپزهای دنیا علاقه مند هستید , برنامه میز سرآشپز را از دست ندهید ! در این مستند آشپزی به درون زندگی و آشپزخانه  برترین آشپزهای جهان می رویم و با  استعداد , اشتیاق و علایق متفاوت آنها  آشنا می شویم . در این قسمت به آمریکا و اندونزی سفر می کنیم و با ویل گلدفارب همراه می شویم .

… وقتی رفتم پاریس مدرسه شیرینی پزی برام روشن کرد که شغل بدی را انتخاب کردم . بهم گفتن همین الان بزار برو ! حتی تمومش هم نکن ! حتی بعنوان سرگرمی هم بهش فکر نکن . همین تجربه را تو اسپانیا داشتم . و واقعا سخت بود . با هرکسی که کار می کردم می گفت کارت وحشتناکه و تو هم وحشتناکی ! همه چیز افتضاح بود ! یه نفر تمام روز سرت داد میزد . هرساعت . هر دقیقه . ۱۸ ساعت در روز اون هم به یه زبان دیگه ! بارها می شنوی تو بدترینی ! نمیتونی فکر نکنی . شاید اونها درست می گن . و این سالها ادامه داشت ولی من مایوس نشدم و به کارم ادامه دادم !

ویل گلدفارب انواع دسر های دیوانه کننده را درست می کنه ! دسرهای قبیله ای و جادویی و با اصالت ! کار ویل یک دوره جدید و نوآورانه در دسر هست . او ثابت کرد دسر میتونه مسحور کننده و معنوی باشه ! ویل شیرینی پزی را به بالاترین لحظه فرهنگی خودش رساند و اولین شیرینی پزی بود که در نیویورک آمریکا به شکل ویژه شروع به کار کرد . رستوران ویل به نام Room4Dessert جای جالبی بود و مشتری های دائمی زیادی داشت . اما مدتی بعد ویل گلدفارب غیبش زد و از اوبود در بالی اندونزی سر در آورد !


  آموزش دریافت پروانه کسب و جواز همه مشاغل و کسب و کارها
5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *