اگر میخواهید با بهترین سرآشپزهای دنیا و فوت و فن های آشپزی حرفه ای آشنا شوید ، برنامه آشپزهای خبره در ایکاروس را از دست ندهید ! در این سفر به سراغ بهترین سرآشپزهای دنیا می رویم و از داخل آشپزخانه و رستوران شان شما را با زوایای جالبی از دنیای آشپزی حرفه ای آشنا می کنیم ! در این قسمت به اسپانیا سفر میکنیم .
ژیرُنا واقع در منطقه اسپانیایی کاتالونیا یک شهر کوچک می باشد که خانه یکی از بهترین رستوران های جهان به نام ال سِلر دِکان روکا (El Celler de Can Roca) است . یک تجارت خانوادگی که توسط سه برادر اداره می شود . سرآشپز جوآن , جوزف و جوردی . همه آنها در زمینه های مختلفی کار می کنند . اما چیزی که برادران روکا در آن هم عقیده هستند علاقه آنها به علم غذای لذیذ و خاص بودن آشپزی است . منطقه اطراف ژیرنا تاریخچه زیادی دارد . حتی امروز هنوز می توان شکوه روزهای برباد رفته را در خیابان ها و کوچه های این شهر قدیمی حس کرد . رستوران ال سلر دکان روکا در حومه ژیرنا قرار گرفته است . در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ به عنوان یکی از بهترین رستوران های جهان انتخاب شد و از میشلَن Michelin سه ستاره جایزه گرفت . اینجا جایی است که بهترین سرآشپز اسپانیا سرآشپز جوآن روکا همراه با دو برادرش استعداد آشپزی خود را در کنار یکدیگر آورده اند .