اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز آمریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !
… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان .با من باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی های محبوب رو بفهمید ! امروز با آموزش کیک تولد رنگین کمانی همراه شما هستیم . من اینجا جلوی موموفوکو میلک بار واقع در خیابان بروکلی تو نیویورک هستم.اینجا سرآشپز کریستینا توسی رو داریم که رییس قبلیه منه و بهترین شیرینی ها و کیکها و پای ها تو نیویورک رو درست میکنه .گزینه مورد علاقم کیک تولده ! دلم میخواد بدونم چطوری درستش میکنه و میدونم شما هم میخواین بدونین !