اگر به سبک زندگی و آشپزی سنتی و قدیمی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزی قرن هجدهم را از دست ندهید ! سرآشپز جاناتان تاونسند در این برنامه آشپزی همراه شماست تا با لباس ، ظروف و آشپزخانه های قدیمی غذاهای سنتی قرن هجدهم را به شما آموزش دهد ! امروز با فیلم طرز تهیه پودینگ شاه بلوط همراه شما هستیم .
امروز با کوین کارتر میخوایم پودینگ شاه بلوط درست کنیم . خوب یه مقدار شاه بلوط لازمه که همسر کارتر برامون جمع کرده . یه سبد شاه بلوط آمریکایی . یک دستور آشپزی در کتاب هنر آشپزی انگلیسی ریچارد بیس مربوط به سال ۱۷۸۸ میلادی در مورد این پودینگ پیدا کردیم . این کتاب خیلی قدیمی هست. ما کلا سه نوع شاه بلوط داریم . شاه بلوط اروپایی یا شیرین , آسیایی و آمریکایی . طعم این پودینگ را قطعا بهش عادت ندارید ولی خیلی خوبه . اول طعم جوز هندی و بعد خامه و در آخر هم طعم آجیلی شاه بلوط را حس می کنید . کاملا نرم نیست و میشه تکه های بلوط را درش حس کرد . یه بافت نرم و سفت و این فوق العادس ! تهیه پودینگ شاه بلوط خیلی ساده هست و مواد کمی لازم داره ! این پای امروزی یا پودینگ قدیمی را حتما امتحان کنید !