سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به غذا و شیرینی های ساده و خوشمزه علاقه مند هستید ، برنامه ساده ولی خوشمزه  را از دست ندهید ! سرآشپز بایرون تالبوت متخصص مواد غذایی ، عکاس و سرآشپز اهل آمریکا است که در این برنامه آشپزی , با تهیه غذا و شیرینی های متنوع و خوشمزه شما را با مهارت آشپزی ساده آشنا میکند . امروز با فیلم طرز تهیه شیرینی وافل حبابی (bubble waffle) با بستنی تخم کدو همراه شما هستیم .

… سلام ! چخبر رفقا ! امروز میخوام طرز تهیه وافل حبابی رو بهتون نشون بدم که خیلی جالبه . تازه می خوام واسه روش هم بستنی تخم کدو درست کنم که یه ادای دین هم به آغاز پاییز کرده باشیم . چیزی که خیلی باحاله این شیرینی ترد و تو خالیه . یه کوچولو کاستارد نرم هم داخلش هست که خیلی منحصر به فردش کرده . آره خیلی بامزس ! اصلیت این شیرینی برمیگرده به هنگ کنگ . وافل تخم مرغی هم بهش میگن .


 
5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *