سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به غذا و شیرینی های ساده و خوشمزه علاقه مند هستید ، برنامه ساده ولی خوشمزه  را از دست ندهید ! سرآشپز بایرون تالبوت متخصص مواد غذایی ، عکاس و سرآشپز اهل آمریکا است که در این برنامه آشپزی با تهیه غذا و شیرینی های متنوع و خوشمزه ای شما را با مهارت آشپزی ساده آشنا میکند . امروز با فیلم آموزش باستانی شیرینی بنیه همراه شما هستیم .

برای مشاهده این فیلم به اپلیکیشن فرنگ فود مراجعه فرمایید

دانلود رایگان اپلیکیشن :

   

… امروز میخوام یه دستور قدیمی و محبوب به نام بِنیه (Beignet) رو بهتون نشون بدم . زادگاه این شیرینی به روم باستان و فرانسه برمیگرده . خیلی خوب سرخ شده و روش پودر قند شیرین و خوشمزه هست . یه خمیر نان که سرخ شده و خیلی هم ترده و با پودر قند هم تزیین میشه . وسطش یه پف خیلی قشنگ داره و خیلی دوسش دارم ! طرز تهیه بنیه و دونات مثل هم هست و فرقشون این هست که بنیه مربع شکل هست و وسطش مثل دونات سوراخ نداره . خیلی ساده هست .حتما امتحانش کنید !


4/5 (1 دیدگاه)

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.