اگر به سبک زندگی سنتی و قدیمی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزی قرن هجدهم را از دست ندهید ! سرآشپز جاناتان تاونسند در این برنامه آشپزی همراه شماست تا با لباس ، ظروف و آشپزخانه های قرن هجدهم غذاهای سنتی انگلستان را به شما آموزش دهد ! امروز با فیلم آموزش سوپ آمریکایی سه خواهر همراه شما هستیم .
تو یکی از برنامه هامون طرز تهیه ساکاتاش آمریکایی قرن ۱۸ را بهتون نشون دادیم که از ذرت شیرین تازه و باقالی و لیموهای کوچیک تهیش کردیم .اگه اون قسمت رو ندیدید پیشنهاد می کنم حتما ببینید . امروز هم میخوام براتون یک سوپ سنتی قدیمی دیگه درست کنم که امروزه هم میشه از طعمش لذت برد . آمریکایی های اصیل اغلب به اون سوپ سه خواهر میگن ! چون این غذا شامل ذرت , لوبیا و کدو هست . امروز در این قسمت می خوام از ذرت بدون پوست خشک و لوبیای خشک استفاده کنم (بزودی یک برنامه در مورد درست کردن ذرت پوست کنده که با آب جوش یا شیر تهیه میشه داریم ) . هر قاشق این سوپ یک طعم متفاوت داره . این واقعا یک دستور پخت فوق العاده هست و امیدوارم بتونید امتحانش کنید .