اگر علاقه مند به سفر و آشنایی با غذاهای شهرهای مختلف دنیا هستید با مارک وینز همراه شوید و برنامه سفرنامه غذا را از دست ندهید ! «مارک وینز» ساکن بانکوک است. او با سفر به کشورهای مختلف ، غذاهای سنتی و بومی آنها را تست میکند و در مورد آنها توضیحاتی را ارایه می دهد. این قسمت با سفرنامه غذا سنگاپور قسمت ۲ همراه شما هستیم و با سفر به شهر سنگاپور با آشپزی و غذاهای سنگاپوری آشنا میشویم . غذای امروز باک چور می Bak Chor Mee هست که مخلوطی از نودل زرد تخم مرغی با گوشت چرخ شده , کوفته , جگر , فلفل قرمز و ماهی سرخ شده هست . سوپ آب مرغ با جلبک دریایی هم داریم .