اگر علاقه مند به سفر و آشنایی با غذاهای شهرهای مختلف دنیا هستید با مارک وینز همراه شوید و برنامه سفرنامه غذا را از دست ندهید ! «مارک وینز» ساکن بانکوک است. او با سفر به کشورهای مختلف ، غذاهای سنتی و بومی آنها را تست میکند و در مورد آنها توضیحاتی را ارایه می دهد. این قسمت با سفرنامه غذا اندونزی قسمت ۲ همراه شما هستیم و با سفر به شهر جاکارتا با آشپزی و غذاهای اندونزی آشنا میشویم .
… امروز واسه نهار اومدم یه رستوران که آیام باکار تالیوانگ (Ayam Bakar Taliwang) سرو می کنه . اینجا بخاطر مرغ کبابی و تند و تیزش معروفه . من حسابی طرفدار مرغای اندونزی ام . چون خیلی خوش طعم هستن . مرغ های اینجا را تو یه جور سس چیلی تند و ترش زدن و بعد کباب کردن . سالاد کانگ کونک kangkung یا نیلوفر آبی هم داریم که با برنج عالی میشه . اینجا مرکز بهترین جوجه کبابی های تند با سس های فوق العادس !