سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

سلام به همه ! من تاتیانا هستم از برنامه آشپزی با تاتیانا , به آشپزخونه من خوش اومدین ! امروز با فیلم آموزش کیک خامه ای هویج پسته همراه شما هستم . این دستور پخت خانواده خودم هست . این کیک را سالهاست که داریم درست می کنیم و دلیلش هم کاملا مشخصه چون فوق العاده خوشمزه و مرطوب هست ! امروز دو لایه کیک هویج درست می کنم . در ضمن نمیخوام روش رو خیلی دقیق پنیر خامه ای بزنم و با یک لایه ی سنگین خامه بپوشونم ! می تونید این کیک رو یکم دستکاری کنید و دولایه کیک رو از وسط نصف کنید تا چهار لایه کیک داشته باشین . میتونید پنیر خامه ای هم دوبرابر کنید تا خامه ی بیشتری داشته باشین . روغن کلزا , تخم مرغ , خامه کره , عصاره وانیل , شکر سفید , آرد معمولی , بیکینگ سودا , بیکینگ پودر , پودر دارچین و زنجبیل و میخک , هویج و پسته نمکی این کیک خوشگل را همراهی می کنن !


5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *