سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

سلام به همه ! من تاتیانا هستم از برنامه آشپزی با تاتیانا ! به آشپزخونه من خوش اومدین ! امروز آموزش فتوچینی آلفردو و میگو داریم . میخوام یه دستور پخت سالم و کم چرب از فتوچینی آلفردو میگو رو یادتون بدم.خوب تو بیشتر دستور پخت ها از خامه ی سنگین استفاده میشه ولی من خامه سنگین رو کامل از این غذا حذف کردم و میخوام به جاش از شیر معمولی استفاد کنم.شیر با چربی یک درصد یا دو درصد و یا حتی پرچرب .هرجوری که خودتون دوست دارید ! خوب بریم شروع کنیم !


4/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *