سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

سلام به همه ! من تاتیانا هستم از برنامه آشپزی با تاتیانا ! به آشپزخونه من خوش اومدین ! امروز با آموزش دنده بره با لعاب زنجبیل همراه شما هستم . میخوام یکی از محبوب ترین دستورپخت های شام رو یادتون بدم ! گوشت دنده بره با لعاب زنجبیل و سیر و سس سویا ! یه مقدار با دستور پخت های معمولی گوشت بره فرق داره و با سبزی های مدیترانه ای و خردل درست نمیشه و به جاش یه طعم آسیایی داره ! ولی فوق العاده خوش مزه هست ! این گوشت بره واقعا نرم و آبداره ! امروز این غذا را با سیب زمینی های له شده کوچیک که با یکم سبزی خشک طعم دارشون کردم سرور میکنم .واقعا ترکیب عالیی داره !


4/5 (1 دیدگاه)

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *