سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز آمریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !

… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان . با ما باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی و غذاهای محبوب رو بفهمید ! امروز سرآشپز آدام راپاپورت با آموزش بال کبابی با سس مدیترانه ای همراه شماست  .یک غذای ارزان و آسان !  خیلی هم خوشمزه هست ! قدم اول درست کردن سس مدیترانه ای ماریناد  هست ! پونه کوهی تازه خرد شده، رزماری تازه ، فلفل سیاه خرد شده ، نمک ، سیر خرد شده و یکم روغن زیتون مواد اولیه این سس هستن . شما گوشت را با سس ماریناد باید مخلوط کنید. خوب بریم شروع کنیم !


5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *