اگر عاشق قایقرانی , ماهیگیری , غذاهای دریایی و سبک زندگی دریایی هستید برنامه از رودخانه تا صخره دریایی را از دست ندهید . در این برنامه آشپزی سرآشپز تئو روزاکیس همراه شماست تا با سفر به سواحل , رودخانه ها و دریاهای زیبای استرالیا , بهترین غذاهای دریایی را آموزش دهد . امروز با از رودخانه تا صخره دریایی قسمت دوم همراه شما هستیم . در این قسمت تئو پس از گشت و گذار در آبهای خلیج جرج به ماهیگیری می پردازد و پس از آن روش پاک کردن ماهی صید شده را آموزش میدهد . آموزش بعدی خورش ماهی مدیترانه ای با سیر , چیلی و آب مرغ هست . در انتها هم آموزش میگو سرخ شده با ماءالشعیر و سس سویا عسل را یاد میگیریم .