اگر عاشق قایقرانی , ماهیگیری , غذاهای دریایی و سبک زندگی دریایی هستید برنامه از رودخانه تا صخره دریایی را از دست ندهید . در این برنامه آشپزی سرآشپز تئو روزاکیس همراه شماست تا با سفر به سواحل , رودخانه ها و دریاهای زیبای استرالیا , بهترین غذاهای دریایی را آموزش دهد .امروز با از رودخانه تا صخره دریایی قسمت چهارم همراه شما هستیم .
اومدیم به یکی از مشهورترین سواحل استرالیا . این منطقه آب و هوای معتدلی داره و یکی از بهترین نقاط برای گذراندن تعطیلاته . اینجا بکر و دست نخورده است و جمعیتی کمتر از دویست نفر داره ! در این سواحل تئو در زمین یکی از دوستانش ماهیگیری می کند و چند قزل آلای رنگین کمانی شکار می کند . در ادامه پس از فیله کردن این قزل آلاهای رنگین کمانی آنها را خوش طعم تر می کند و با پیاز و مارچوبه سرخ می کند . در انتها هم آموزش خوراک خرچنگ تازه صید شده با سس چیلی و نودل را داریم .