اگر به سبک زندگی سنتی و قدیمی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزی قرن هجدهم را از دست ندهید ! سرآشپز جاناتان تاونسند در این برنامه آشپزی همراه شماست تا با لباس ، ظروف و آشپزخانه های قرن هجدهم غذاهای سنتی انگلستان را به شما آموزش دهد ! امروز با آموزش پخت مرغ و بوقلمون با آویز و فر دست ساز همراه شما هستیم . این یکی از غذاهای سنتی جشن های آمریکایی بوده که برای تعطیلات و جشن های امروزی هم قابل استفاده هست . این دستور آشپزی از کتاب آشپزی آمریکایی امیلیا سیمونز که در سال ۱۷۹۶ چاپ شده بدست آمده ! آماده شدن این غذا جالب ولی طولانی هست . در ادامه هم پختن بوقلمون با فر دست ساز داریم . اگر آشپز ماهری هستید میتونید شکم مرغ و بوقلمون را هم پر کنید .