اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون سرآشپز ، روزنامهنگار، مجری و نویسنده اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی را به ما آموزش دهد .
… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !
در این قسمت با آموزش پاستا اورزو با نخود فرنگی و گوشت همراه شما هستم . با اینکه سنت ها اصولا برای من مایه ی دلگرمی هستن اما خلق سنت های جدید هم از نظر من خیلی هیجان انگیزه ! تازگی ها توی ایتالیا روش جدیدی برای پختن پاستا یاد گرفتم که خیلی اونجا سروصدا کرده ! کاملا خلاف همه اون چیزایی که تا به حال درباره پختن پاستا از ایتالیایی ها یاد گرفته بودم ! میخوام یه پاستا اورزو که پاستا ریزوتو هم بهش میگن را با روشی متفاوت درست کنم . وقتی این غذا را میخوریم انگار خودت رو توی پتوی گرم و نرم پیچیدی !