اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز آمریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !
… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان . با ما باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی و غذاهای محبوب رو بفهمید ! امروز سرآشپز آدام راپاپورت با آموزش ماهی کبابی با سس مدیترانه ای همراه شماست . یک ماهی اسنپر قرمز کبابی شده با تره فرنگی به سبک مدیترانه ای ! درست کردنش فوق العاده هست و بیشترین طعم را ارائه میده !