سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

به برنامه ۱۰۰ ماکارونی خوش آمدید . اگر از علاقه مندان به ماکارونی هستید همراه سرآشپز طارق ابراهیم شوید تا طرز تهیه انواع پاستا و ماکارونی را یاد بگیرید! طارق ابراهیم سرآشپزی مصری با بیش از ۳۰ سال تجربه در زمینه پخت انواع غذا می باشد ! امروز با فیلم طرز تهیه سس بشامل اصیل با ۴ طعم متنوع  همراه شما هستیم .

آشپزی که بشامل را اختراع کرد یه مرد خیلی دوست داشتنی و ساده ای بود و دلیلی که من امروز میخوام بشامل را بهتون یاد بدم اینه که می بینم مردم خیلی چیزای مختلف تو این سس میریزن و اسمش رو میزارن بشامل ! البته ما همیشه چیزی که دوست داریم را بهش اضافه میکنیم ولی من به عنوان یک آشپز حرفه ای تو این زمینه دوست دارم که بهتون توضیح بدم سس بشامل اصلی چطوری درست میشه . مواد اصلی این سس شیر , آرد و کره هست . نمک و بادام هندی هم داریم . در ادامه سس بشامل با پیاز به نام سس سوبیز , سس بشامل با پنیر گودا به نام سس مورنی و سس بشامل با خامه هم داریم . دیگه از این به بعد هیچ سس متفرقی نداریم . مثلا نباید تخم مرغ و پنیر رومانو بریزیم . اینها سس های اصلی و شناخته شده هستند .


4.8/5 (5 دیدگاه ها)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *