اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز امریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !
… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان .با من باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی های محبوب رو بفهمید ! امروز با آموزش دستور پخت بیسکویت حجمی همراه شما هستم . راستش قبلا هیچ تجربه ای در مورد پختن بیسکویت نداشتم ! بعد سارا را دیدم و اینجا تو (فروشگاه) پای و ران مرغ بهم یاد داد که چطوری این کار رو بکنم !