اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز امریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش بوده اند !
… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان .با من باشید تا راز پشت پرده بعضی از شیرینی و غذاهای محبوب رو بفهمید ! امروز با آموزش تیرامیسو ایده آل همراه شما هستم . اینجا دلپوستو یه رستوران ستاره داره معروف تو منهتن هست . غذاهای ایتالیایی فوق العاده ای دارن و فکر میکنم یکی از بهترین قنادی های کشور که نه ولی شهر رو داره ! چون قناد اصلیشون بروکس یه قناده نابغه هست ! به دلایل زیادی قهرمان شخصی منه ! بیاین بریم داخل بروکس رو ببینیم و بفهمیم چطور میشه یه تیرامیسوی ایده آل درست کرد !