سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به غذا و شیرینی های ساده و خوشمزه علاقه مند هستید ، برنامه ساده ولی خوشمزه  را از دست ندهید ! سرآشپز بایرون تالبوت متخصص مواد غذایی ، عکاس و سرآشپز اهل آمریکا است که در این برنامه آشپزی , با تهیه غذا و شیرینی های متنوع و خوشمزه شما را با مهارت آشپزی ساده آشنا میکند . امروز با فیلم طرز تهیه بیسکویت کره ای با شیرین کننده طبیعی ( شکر قهوه ای تراویا truvia ) همراه شما هستیم .

بیسکویت های کره ای با شکر قهوه ای واقعا یکی از بیسکویت های مورد علاقه من هستن . قبلا که تو یه کافه کوچیک فرانسوی کار می کردم تقریبا هر روز از اینا می خوردم . بیسکویت را میزدم تو قهوه و حسابی از صبحم لذت می بردم و روزم رو با انرژی شروع می کردم ! به جز یک سری از اندازه ها این دستور پخت اکثرش چشمی هست چون دستور دقیقش رو نداشتم . خوب میخوایم از مخلوط شکر قهوه ای تراویا استفاده کنیم . دارم با این برند همکاری میکنم و در اصل میخوام محک بزنم این مخلوط را . در انتها این بیسکویت عالی از آب در می آد . شکر روش آب میشه و بافت ترد داره . بوی دلنشین کره و کارامل هم خونم رو پر می کنه. اون یه کوچولو نمکی هم که توش ریختم رو خیلی دوست دارم و در کل این بیسکویت طعم خاصی داره و البته مهم تر از همه رژیمی هست و ۷۵ درصد کالری کمتری داره و برای سلامتی مفیده . حتما امتحانش کنید !


5/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *