سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر تمایل دارید اسرار کیک و شیرینی پزی را بیاموزید برنامه نوش جان الیسون رومن را از دست ندهید ! الیسون رومن نویسنده و سر آشپز آمریکایی است که کتاب های آشپزی او بسیار پرفروش هستند ! امروز با فیلم طرز تهیه برنج بخار پز له شده کته تایلندی با شیر نارگیل همراه شما هستیم .

… من الیسون رومن هستم .کارشناس ارشد غذایی برنامه نوش جان . با ما باشید تا راز پشت پرده شیرینی و غذاهای محبوب را یاد بگیرید! امروز سرآشپز کریس از رستوران نایت مارکت همراه شماست . نایت مارکت یه رستوران تایلندی در لس آنجلس آمریکا هست . امروز نارگیل با برنج له شده داریم . این برنج واقعا خوشمزه هست . در رستوران های تایلندی شیر نارگیل و برنج کته جز دسر هست اما میشه اون رو با همه چیزهای خوش طعم خورد مثل سوشی تایلندی پر ادویه فلفلی و نمکی که با طعم شیرین شیر نارگیل و برنج به یه غذای خوشمزه متعادل تبدیل میشه .


3/5 (1 دیدگاه)
برچسب ها:

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *