اگر به آشپزی ساده و کم هزینه علاقه مند هستید برنامه آشپزی چهار فصل را از دست ندهید ! در این برنامه آشپزی ، هایلا جانسون دستور پخت های خوشمزه خود را با روش های دم دستی و ساده به شما آموزش میدهد . هایلا یک سرآشپز و نویسنده از تگزاس امریکا است که دستورهای غذایی اش در شبکه های اجتماعی طرفداران زیادی دارد . امروز با آموزش بامیه مکزیکی چورو همراه شما هستیم . چورو در اصل بامیه سرخ شده ای هست که مال اسپانیا بوده که بعد از جنگ و اشغال وارد مکزیک شده و مقداری تغییر کرده ! آرد , تخم مرغ , شکر ,نمک, وانیل, کره ,دارچین , آب و روغن این شیرینی خوشمزه را همراهی میکنن !