اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی ژاپن همراه شما هستیم .
… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید ! ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سفر می کنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .
پنج تیم در مسابقه باقی موندن که این یعنی از همیشه به مرحله نهایی نزدیکتر شدیم . امشب نجات پیدا کردن حتی از قبل هم سخت تر خواهد شد ! ما قبل از این به مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا و ایتالیا سفر کردیم و الان قراره به ژاپن سر بزنیم . غذای ژاپنی چندتا از بهترین محصولاتش رو به سراسر دنیا ارایه داده و در سال ۲۰۱۱ ژاپن دنیای آشپزی را با سبقت گرفتن از فرانسه در زمینه داشتن رستوران هایی با بیشترین ستاره شوکه کرد ! داورهای این قسمت یک مدل , کمدین و کارشناس غذایی معروف از ژاپن هستند . این داورها باید تصمیم بگیرند که کدام غذای ملی ژاپن نبض و حس ژاپن را منعکس میکنه ! بیش از هزارسال پیش یکی از قدیمیترین سنت های آشپزی در ژاپن به دنیا اومد . این تجربه غذا خوری که از بشقاب های کوچکی تشکیل شده برجسته کننده خصوصیت فصل ها و سادگی مواد غذایی کمیاب ژاپنی هست . در حالی که ممکن هست از وعده های متنوعی تشکیل بشه . معمولا پرطرفدارترینش شامل هسون HASSUN میشه که مجموعه ای از لقمه های کوچکیه که حرف اصلی رو در غذا میزنن . این غذا به اعیانی ترین غذای فرهنگ ژاپن تبدیل شده که انقلابی در منوهای این کشور بوجود آورد ! کایساکی KAISEKI اسم این غذا هست . در تیم های دو نفره آشپزها فقط یک ساعت وقت خواهند داشت که کار آماده سازی این غذا را انجام بدهند . چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا از ژاپن به نام یوشی هیرو ناریساوا Yoshihiro Narisawa داوری خواهد شد .