اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه آشپزخانه ایرانی آریانا در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته میشود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.
در این قسمت آریانا به شمال ایران , مازندران سفر میکند و غذاهای محلی مازندرانی را به ما آموزش میدهد . در ادامه با پخت کباب ترش برنامه را ادامه میدهد . سپس به مشهد میرود و زعفران ایرانی را به مردم دنیا معرفی میکند و در انتها آریانا پلو با ته دیگ را آموزش میدهد .