اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه «آشپزخانه ایرانی آریانا» در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته میشود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.
در این قسمت آریانا به یزد سفر میکند و با آموزش غذاهای یزدی همراه شما خواهد بود . این قسمت شامل :گشت و گذار در بازار یزد ، معرفی شیرینی های یزد ،طرز تهیه پشمک یزد ،معرفی ارده و فالوده یزدی ،معرفی انار یزد ،طرز تهیه فسنجان یزدی با رب انار ،معرفی قیمه یزدی ، معرفی اشکنه و طرز تهیه شولی است .