اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه «آشپزخانه ایرانی آریانا» در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته میشود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.
در این قسمت آریانا به استان اصفهان و شهر کاشان سفر میکند و با آموزش غذاهای کاشانی همراه شماست . این قسمت شامل :گشت و گذار در بازار کاشان ، منزل طباطبایی ها و باغ فین کاشان، معرفی گلاب و عرقیات کاشان ،طرز تهیه شیرین پلو ،مرصع پلو با ماهی ،یخ در بهشت با گلاب و کیک ترافل با یخ در بهشت است .