اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه «آشپزخانه ایرانی آریانا» در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته میشود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.
در این قسمت آریانا به شمال ایران سفر میکند و با آموزش غذاهای رشتی همراه شما است .این قسمت شامل :گشت و گذار در بازار رشت و معرفی ترشی های شمالی ، ماهی های شمالی ،شیرینی و کلوچه سنتی شمالی ،طرز تهیه طاس (تاس) کباب شمالی در گمج ،طرز تهیه ماهی فیته فاک ، معرفی میرزا قاسمی و باقلا قاتق و برنج شمالی است .