اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه «آشپزخانه ایرانی آریانا» در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته میشود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.
در این قسمت آریانا با آموزش غذاهای تبریزی همراه شماست .این قسمت شامل :گشت و گذار در بازار تبریز و معرفی خشکبار و لبنیات و شیرینی های تبریز ،طرز تهیه پیش غذای نان پنیر سبزی ، معرفی آش دوغ تبریز ،ترحلوای تبریز ،نان یوخا ،نان بربری ،دلمه ،مرصع پلو ،مرغ لونگی،آش آبغوره ، حلوای سنتی تبریز ، طرز تهیه دلمه فلفلی و طرز تهیه کوفته تبریزی است .