سفر کن ، آشپزی کن | فیلم , مستند و برنامه های تلویزیونی از بهترین سرآشپزهای دنیا

اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه «آشپزخانه ایرانی آریانا» در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته می‌شود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.

در این قسمت آریانا به اصفهان سفر میکند و با آموزش غذاهای اصفهان همراه شما خواهد بود  . این قسمت شامل : طرز تهیه خورش ماست ، آموزش پخت بریانی اصفهان ، معرفی کباب حسینی اصفهان، معرفی حلیم بادمجان اصفهان ،طرز تهیه ته چین ، معرفی پولکی اصفهان، معرفی گز اصفهان و در انتها آموزش بستنی گز است .

4.5/5 (2 دیدگاه ها)

مطالب بیشتر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *