آشپزخانه ایتالیایی نایجلا فیلم آموزش خوراک بره ایتالیایی با دسر کرامبل آلو و آمارتی

آشپزخانه ایتالیایی نایجلا : فیلم آموزش خوراک بره ایتالیایی با دسر کرامبل آلو و آمارتی

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون سرآشپز ، روزنامه‌نگار، مجری و نویسنده اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی را به ما آموزش دهد . در این قسمت با فیلم آموزش خوراک بره ایتالیایی با دسر کرامبل آلو و آمارتی همراه شما هستم .

… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !

جمع شدن آدم ها دور سفره من , بهم احساس شادی میدن . البته که می خوام غذام خیلی خوشمزه باشه اما نمی خوام طوری آشپزی کنم که حال و هوای مهمونی خراب بشه ! به همین خاطر فکر کردم خوراک بره با نعناع و فلفل گزینه خوبیه . سیب زمینی های برشته و طلایی , پیازهای قرمز تنوری که با ریحان مخلوط شدن . البته دسر هم هست . من هیچ وقت به کسی بر نخوردم که کرامبل دوست نداشته باشه . دلم هم نمی خواد به همچین کسی بر بخورم ! دسر کرامبل سرخ رنگ آلو و بیسکویت آمارتی را به شما معرفی می کنم . فقط چند قدم ساده و دسرتون آمادس !


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *