آشپزخانه ایتالیایی نایجلا فیلم آموزش خوراک ایتالیایی گندم دو دانه با قارچ و پنیر

آشپزخانه ایتالیایی نایجلا : فیلم آموزش خوراک ایتالیایی گندم دو دانه با قارچ و پنیر

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون سرآشپز ، روزنامه‌نگار، مجری و نویسنده اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی را به ما آموزش دهد .

… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !

در این قسمت با آموزش خوراک ایتالیایی گندم دو دانه با قارچ و پنیر  همراه شما هستم . عشق من به بعضی از مواد غذایی خاص در حد جنونه ! اینجا یه چیزی پیدا کردم که وادارم کرده راهی یه ماموریت بشم ! اساسا اعتقادات غذایی من رو تغییر داده ! میدونین که من همه چیزهای ایتالیایی رو دوست دارم اما در عین حال به روم باستان هم علاقه ویژه ای دارم . به همین خاطر گندم دو دانه به من لذت خاصی میده ! بهترین راه توصیفش اینه که بگیم مزه جو پوست نکنده رو میده . باید بریم فروشگاههای خاص تا از اینا بخریم اما ارزشش رو داره و من احساس می کنم وظیفه دارم که به شهرت این دانه کمک کنم !


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *