آشپزی ۴ فصل فیلم طرز تهیه مرغ بریان اسپچکاک در فر با سس هالوپینو

آشپزی ۴ فصل : فیلم طرز تهیه مرغ بریان اسپچکاک در فر با سس هالوپینو

اگر به آشپزی ساده و کم هزینه علاقه مند هستید برنامه آشپزی چهار فصل را از دست ندهید ! در این برنامه آشپزی ، هایلا جانسون دستور پخت های خوشمزه خود را با روش های دم دستی و ساده به شما آموزش میدهد . هایلا یک سرآشپز و نویسنده از تگزاس امریکا است که دستورهای غذایی اش در شبکه های اجتماعی طرفداران زیادی دارد . امروز با فیلم طرز تهیه مرغ بریان اسپچکاک در فر با سس هالوپینو  همراه شما هستیم .

… امروز میخوام یه روش محبوب برای بریان کردن مرغ درسته را بهتون یاد بدم که در فر و با فویل آماده میشه . اسمش مرغ اسپچکاک هست که خیلی لطیف و آبدار هست . قبل از اینکه به مرغ دست بزنید همه چاشنی ها را آماده کنید تا جایی رو کثیف نکنید ! از روغن زیتون , ادویه , آویشن , پاپریکا , فلفل کاین , پونه کوهی , فلفل سیاه , نمک و پودر چیلی برای پشت و روی مرغ استفاده می کنیم . طرز تهیه سس تند هالوپینو (هالاپینو) هم داریم که با روغن زیتون , ماست یونانی و فلفل هالوپینو کبابی درست میشه . به نظرم خیلی خیلی از این دستورپخت خوشتون می آد و روش خوبی برای بریان کردن مرغ هست .


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *