غذاهای خوشمزه ایسلندی قسمت چهارم

غذاهای خوشمزه ایسلندی : قسمت چهارم

اگر داستان غذاها و دسر های خوشمزه و خاص شمالی ترین کشور اروپا را میخواهید بدانید ، برنامه غذاهای خوشمزه ایسلندی را از دست ندهید ! سرآشپز وولی در این برنامه آشپزی بعد از معرفی طبیعت ، کشاورزی و دامپروری این سرزمین زیبا ، آشپزی ایسلندی را آموزش می دهد . امروز با غذاهای خوشمزه ایسلندی قسمت چهارم همراه شما هستیم . در این قسمت برنامه را با ماهیگیری شروع میکنیم .الان فصل ماهی خال مخالی هست .گرفتن همچین ماهی های خوشگلی واقعا لذت بخشه ! میخوایم با نان ایسلندی ساندویچ ماهی با خامه ترب وحشی درست کنیم . ترشی سبزیجات و سالسای زردآلو و گلابی هم داریم . در ادامه سالاد ماهی با سیب , گردو و پنیر آبی و سس ووسترشر (worcestershire) داریم . بعد از رفتن به شرق ایسلند و چیدن قارچ وحشی و تمشک جنگلی یک غذای بی نظیر درست میکنیم .  گوشت گوزن شمالی دودی شده , سالاد جو با قارچ و مربای تمشک! در انتها هم به جنوب شرقی ایسلند سفر میکنیم و در یک باغ سیب زیبا که ۶۰ نوع سیب را پرورش داده ! با آموزش خمیر هزارلا برنامه را ادامه می دهیم چون میخوایم تارت ساده سیب با شهد شکر را یاد بگیریم !


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *