غذاهای خوشمزه ایسلندی قسمت ششم

غذاهای خوشمزه ایسلندی : قسمت ششم

اگر داستان غذاها و دسر های خوشمزه و خاص شمالی ترین کشور اروپا را میخواهید بدانید ، برنامه غذاهای خوشمزه ایسلندی را از دست ندهید ! سرآشپز وولی در این برنامه آشپزی بعد از معرفی طبیعت ، کشاورزی و دامپروری این سرزمین زیبا ، آشپزی ایسلندی را آموزش می دهد . امروز با غذاهای خوشمزه ایسلندی قسمت ششم همراه شما هستیم . در این قسمت برنامه را از مزرعه کلزا و گندم شروع می کنیم و با مراحل آرد کردن بصورت مدرن و سنتی آشنا می شویم . بعد از خرید روغن دانه کلزا و آرد گندم , نان کبابی با صدف بخار پز درست می کنیم . مقصد بعدی یک گلخانه دلپذیر هست و برای پخت و پز کنار ساحل سبزیجات تازه تهیه می کنیم . بعد از گلخانه به دریا می رویم برای شکار خارپوست های دریایی . الان در بخش غربی ایسلند هستیم و در کنار ساحل میخواهیم گوش ماهی با تخم ماهی و صدف درست کنیم . سالاد سبزیجات و میوه هم داریم . غذای بعدی یک بمب مقوی هست که ژاپنی ها خیلی دوستش دارن ! بهش میگن تخم با تخم . میریم سمت جزیره تا چند تا تخم مرغ دریایی نوروزی پیدا کنیم . تخم خارپوست دریایی و تخم مرغ دریایی یک بمب خوشمزه میشه ! کباب میوه و ماهی هم داریم .در انتها هم وقت دسر هست . یک دسر خوشمزه تابستانی با ریواس , توت فرنگی , زنجبیل و خامه .


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *