از رودخانه تا صخره دریایی قسمت پنجم

از رودخانه تا صخره دریایی : قسمت پنجم

اگر عاشق قایقرانی , ماهیگیری , غذاهای دریایی و سبک زندگی دریایی هستید برنامه از رودخانه تا صخره دریایی را از دست ندهید . در این برنامه آشپزی سرآشپز تئو روزاکیس همراه شماست تا با سفر به سواحل , رودخانه ها و دریاهای زیبای استرالیا , بهترین غذاهای دریایی را آموزش دهد .امروز با از رودخانه تا صخره دریایی قسمت پنجم همراه شما هستیم .

… ما در خلیج کلز هستیم و دنبال یک ماهی سر پهن خوشگلیم . چون میخوایم یه غذای خوشمزه درست کنیم . اصلا طول نمیکشه و خیلی زود شکار میشن ! ماهی های سر پهن خیلی خوشمزه هستن . یادتون باشه همیشه باید از قوانین پیروی کنیم ! محدودیت های اندازه ای منطقه با تعداد مجاز شکار ماهی . اینجوری میتونیم مطمئن باشیم که ماهیگیری در آینده هم پایدار می مونه ! بعد از گرفتن به اندازه ماهی سر پهن سراغ شکار هشت پا میریم ! هشت پاها دوست دارن در آبهای کم عمق و زمین ناهموار قایم بشن و معمولا در آبهای مناطق ماسه ای هستن که عمقشون کمتر از دو متره . در ادامه با آموزش باز کردن و پختن صدف با بیکن در قایق همراه شما هستیم . به کباب پز و باربیکیو نیاز نداریم . چیزی که لازم داریم یه خوراک پز صحرایی و یه ماهیتابه هست ! در انتها هم با آموزش فیش اند چیپس سنتی با ماءالشعیر برنامه را به پایان می رسانیم .


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *