آشپزخانه ایتالیایی نایجلا : فیلم آموزش پاستا اسپلت با سس زیتون و ماهی آنچوی

آشپزخانه ایتالیایی نایجلا : فیلم آموزش پاستا اسپلت با سس زیتون و ماهی آنچوی

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون یک روزنامه‌نگار، مجری تلویزیون و نویسنده (راهنمای آشپزی) اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی رو به ما آموزش بدهد .

… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !

در این قسمت نایجلا ،با آموزش پاستا اسپلت با سس زیتون و ماهی آنچوی همراه شماست .اسپلت در واقع گندم کهن است که سفت و گرم می باشد که نیاز به یک سس پر ملات دارد !


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.