آموزش مرغ بریان ایتالیایی با ریزوتو

آشپزخانه ایتالیایی نایجلا : فیلم آموزش مرغ بریان ایتالیایی با ریزوتو و دسر کیک شکلاتی

اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مند هستید ، برنامه آشپزخانه ایتالیایی نایجلا را از دست ندهید ! نایجلا لاوسون یک روزنامه‌نگار، مجری تلویزیون و نویسنده (راهنمای آشپزی) اهل بریتانیا است. او که همیشه عاشق غذا و فرهنگ ایتالیا بوده به این کشور سفر کرده تا دستور پخت خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی رو به ما آموزش بدهد .

… عشق من به ایتالیا از اینجا شروع شد ! وقتی نوجوان بودم اومدم فلورانس و در هتل به عنوان خدمتکار مشغول کار شدم .فقط میخواستم ایتالیایی بشم و فکر میکنم موفق شدم این فرهنگ رو جذب کنم و من همه چیز اینجا را دوست داشتم اما غذای ایتالیایی بود که برای همیشه الهام بخش من شد !

در این قسمت نایجلا ، با آموزش مرغ بریان ایتالیایی با ریزوتو زعفرانی و دسر کیک شکلاتی همراه شماست . یک غذای خوشمزه برای شادی های دورهمی !


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *