آموزش غذاهای ایرانی و تهرانی

آشپزخانه ایرانی آریانا – سفر به تهران (قسمت ۱)

اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید و هنوز رموز آنرا کشف نکرده اید این برنامه آشپزی را از دست ندهید ! آریانا باندی سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی ایرانی-آمریکایی است. وی بیشتر بخاطر حضور در برنامه «آشپزخانه ایرانی آریانا» در شبکه نشنال جئوگرافی مردم شناخته می‌شود. “آریانا باندی” به گوشه و کنار ایران سفر می کند و در بازارها، شیرینی فروشی ها، رستورانها و منازل مردم طعم غذاهای محلی ایران را می چشد، پرده از اسرار آشپزی پر رمز و راز ایرانی بر می دارد و به باز سازی دستور پختهایی که در این سفرها فرا گرفته، می پردازد.

در این قسمت آریانا به تهران سفر میکند و با آموزش غذاهای ایرانی و تهرانی همراه شما خواهد بود . این قسمت شامل :معرفی خشکبار ایرانی ،معرفی سبزی پلو با ماهی ، معرفی لوبیا پلو ،معرفی قرمه سبزی، معرفی کباب دیگی ،معرفی میرزا قاسمی با تخم مرغ ،معرفی بادمجان دودی و کشک بادمجان ،معرفی دیزی ،طرز تهیه آبگوشت ،معرفی کوکو ایرانی ،معرفی انار ساوه و رب انار ، طرز تهیه ی شربت سکنجبین و پرتقال و انار و طرز تهیه ی شربت تخم شربتی با لیموناد ایرانی است .


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *