مسابقه میـز نهایی : مرحله پنجم : آشپزی بهترین غذای ملی هند

مسابقه میـز نهایی : مرحله پنجم : آشپزی بهترین غذای ملی هند

اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی هند همراه شما هستیم .

… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید !  ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سر میزنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia  از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .

ما در ادامه ماجراجویی هیجان انگیز خودمون در جهان حماسی دستورپخت های بین المللی هستیم ! تو این مسابقه جایزه میلیون دلاری وجود نداره حتی یک کاپ هم نداریم ! این سرآشپزها اینجا هستند تا با نشستن بر روی تنها صندلی موجود , کنار ۹ اسطوره آشپزی , یک میراث آشپزی از خودشون خلق کنند ! شرکت کنندگان ما تا اینجا بصورت خارق العاده ای ارزش خودشون رو توی هر مرحله از مسیر نشو دادن . ما قبل از این به مکزیک , اسپانیا , انگلستان و برزیل سفر کردیم و الان قراره به هند سر بزنیم . هند خانه بیش از یک میلیارد نفره و تعجب نداره که غذای هندی از تنوع غیرقابل باوری از غذاهای محلی درست میشه . داورهای این قسمت یک کمدین , یک بازیگر و یک منتقد غذایی معروف از هند هستند . این داورها باید تصمیم بگیرند که کدام غذای ملی هند نبض و حس هند را منعکس میکنه ! یک غذایی که همه آشپزها باید درستش کنند . دستور غذای هندی بیش از ۵ هزارسال قدمت داره . ولی یک غذای نمادین از شمال این کشور بعنوان پدیده ملی در همه جای هند رواج داره . در دهه ۱۹۴۰ یک سرآشپز هندی فهمید که میتونه تندوری مرغ را با خواباندن در یک مایع غلیظ گوجه فرنگی سرشار از خامه و کره بهتر نگه داره . این غذا باعث شد که رستورانش در دهلی کلی معروف بشه . این غذای نسبتا تند و اصیل به عنوان پرطرفدارترین غذای هند خودش رو مطرح کرده . مرغ ماخانی (ماکانی) یا مرغ کره ای اسم این غذا هست . در تیم های دو نفره آشپزها فقط یک ساعت وقت خواهند داشت که کار آماده سازی این خوراک مرغ هندی را انجام بدهند . چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا از هند به نام  وینیت باتیا Vineet Bhatia داوری خواهد شد .

 


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *