مسابقه میـز نهایی مرحله نهم آشپزی بهترین غذای ملی فرانسه

مسابقه میـز نهایی : مرحله نهم : آشپزی بهترین غذای ملی فرانسه

اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی فرانسه همراه شما هستیم .

… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید !  ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سفر می کنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia  از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .

ما داریم به پایان سفر آشپزیمون نزدیک میشیم ! این آخرین ایستگاه قبل از مرحله نهایی هست که به این معنی است که رقابت الان حساس تر و سخت تر میشه . در این قسمت با ۴ تا از گروه ها برنامه را شروع می کنیم ولی فقط ۲ تا از گروه ها به مرحله نهایی صعود میکنند و معنیش اینه که ۲ گروه دیگه امشب سفرشون به پایان خواهد رسید ! ما قبل از این به مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا و ژاپن سفر کردیم و الان قراره به فرانسه سر بزنیم . بعنوان یک رقابت آشپزی این رقابت از اینی که هست سخت تر نمیشه چون برای خیلی ها آشپزی فرانسوی مثل آشپزی ساده می مونه ! تعجبی نداره که چرا فرانسه آخرین ایستگاه ما در این سفر به دور دنیا هست . این مهمترین غذای ملی این سری از رقابت هاست . چون فقط یکی از تیم ها مستقیما به مرحله نهایی صعود خواهد کرد و بخاطر اینکه امشب خیلی چیزها در خطره آشپزها نه تنها با یکی بلکه با دو تا از منتقدان معروف روبرو خواهند شد . اولین منتقد نویسنده ۲۷ تا از کتابهای آشپزی و همچنین منتقد معتبرترین مجله فرهنگی هفتگی هست . دومین منتقد هم یکی از بزرگان آشپزی فرانسه هست .این داورها باید تصمیم بگیرند که کدام غذای ملی فرانسه نبض و حس فرانسه را منعکس میکنه ! این غذا شاهکار بینظیر فرانسوی است . غذایی مخصوص لویی چهاردهم که یک شاه بدون دندان بود و دستور یک غذای تجملی را داده بود . غذایی که میشد با قاشق خورد . گوشت خرگوش صحرایی وحشی که با دمای پایین پخته شده و با جگر اردک و ترافل سیاه پر شده . این غذا نهایتا با یک سس چرب که با شکلات و خون خرگوش غلیظ شده آماده میشه . امروزه خبرگان , این غذای فرانسوی افسانه ای را یکی از پیچیده ترین و سخت ترین غذاهایی میدونن که میشه توش ماهر شد ! گوشت خرگوش سلطنی اسم این غذاست . در تیم های دو نفره آشپزها فقط یک ساعت وقت خواهند داشت که کار آماده سازی این غذا را انجام بدهند . چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا از فرانسه به نام آنه سوفی پیک Anne-Sophie Pic داوری خواهد شد .


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *